Cijene Goriva U Crnoj Gori 2012

Cijene Goriva U Crnoj Gori 2012. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

Cijene Goriva Monopolizam

Istaknuto Cijene Goriva Monopolizam

Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.

Zbog Cega Crnogorci Placaju Najskuplje Gorivo U Regionu

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Porast Cijena Hrane U Crnoj Gori Balkan Vijesti Al Jazeera

S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Cijene Benzina I Dizela U Svijetu Bankar Me

To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru... Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Koliko Kosta Gorivo U Europi Ovo Su Cijene Benzina I Dizela U 34 Europske Zemlje 2020 10 21 13 18 33 Ekonomija Vijesti Hrportfolio Hr

Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

Zakon O Bezbjednosti Saobracaja Na Putevima Crne Gore Pdf

S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Cijene Goriva U Crnoj Gori Vijesti

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.

Znate Li Kako Stojimo Po Pitanju Cijena Goriva U Europi Evo Koliko Stoji Litra Benzina I Dizela U Ove 34 Europske Zemlje Tportal

Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

Rekordne Cijene Goriva U Crnoj Gori Ekonomija Vijesti Al Jazeera

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Ovdje Se Toci Najjeftinije Gorivo U Crnoj Gori Investitor

Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.

Ne Ocekuju Se Promjene Cijena Goriva U Crnoj Gori

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.

Gorivo U Odnosu Na Pocetak 2018 Skuplje Za Oko 20 Feninga

Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Razvoj Obnovljivih Izvora Energije U Crnoj Gori Oie Res Me Komora Crne Gore 2012 Pdfآ 2 Investment Pdf Document

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. . Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Nove Rekordne Cijene Goriva Najnovije Vijesti Iz Pljevalja

Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….

Boris Mugosa On Twitter Od Pocetka Rada Aktuelne Vlade Cijene Svih Vrsta Goriva Bezolovni I Dizel Porasle Su 35 Centi Po Litru I Za 4 Centa Su Nize Od Istorijskog Maksimima Cijena

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.

Kolasinska Medijska Rijec ×

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura... U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

Radio Tivat Skuplje Sve Vrste Goriva

Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Boris Mugosa On Twitter Od Pocetka Rada Aktuelne Vlade Cijene Svih Vrsta Goriva Bezolovni I Dizel Porasle Su 35 Centi Po Litru I Za 4 Centa Su Nize Od Istorijskog Maksimima Cijena

Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

Porast Cijena Hrane U Crnoj Gori Balkan Vijesti Al Jazeera

Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. . S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Ekonomija Sve Vrste Goriva Skuplje I Do Tri Centa

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017... Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….

Trendovi Na Tritu Osiguranja U Crnoj Gori Autori

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru... Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Ekonomija Sve Vrste Goriva Skuplje I Do Tri Centa

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... . Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Cijene Goriva U Crnoj Gori Bankar Me

Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura.. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Cijene Goriva Probile Barijeru Od 10 Kuna Za Litru Ceka Nas Val Poskupljenja Tportal

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura.

Cijene Goriva U Naredne Dvije Sedmice

To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru... Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura... Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

Archive Statisticki Podaci O Cijenama Elektricne Energije Statistics Explained

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru... Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

Trendovi Na Tritu Osiguranja U Crnoj Gori Autori

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije... Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Cijene Goriva U Crnoj Gori Ostaju Iste Angus Young

To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

Ne Ocekuju Se Promjene Cijena Goriva U Crnoj Gori

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …... Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Cijene Nafte U Crnoj Gori Na Istorijskom Minimumu

Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Ekonomija Cijene Goriva Za Deset Mjeseci Porasle Cak 35 Centi Po Litru

Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017... S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Cijene Goriva Probile Barijeru Od 10 Kuna Za Litru Ceka Nas Val Poskupljenja Tportal

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Ekstremno Niske Cijene Goriva U Dijelovima Bih

Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura.. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura... Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Izvjestaj O Radu

U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Iste Cijene Goriva I Narednih 15 Dana

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura... Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.

GraÄ'ani Negoduju Cijene Goriva Se Polako Priblizavaju Rekordnim Iz 2012 Godine

S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije... Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Data Consilium Europa Eu

Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. . U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Gorivo U Crnoj Gori Skuplje Nego U Mnogim Razvijenim Zemljama Evrope Cdm

Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Ekoloska Ekonomija Vijesti Od Kolovoza 2012 Pdf

Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….

Idete Na Put Evo Kolike Su Cijene Goriva U Inozemstvu Fenix Magazin

S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….

Cijene Goriva U Crnoj Gori Blizu Rekorda Bankar Me

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Razvoj Obnovljivih Izvora Energije U Crnoj Gori Oie Res Me Komora Crne Gore 2012 Pdfآ 2 Investment Pdf Document

Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Rastu Cijene Goriva U Crnoj Gori Prijeti Rekord Iz 2012 Energetika Ba

S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.

Izvjestaj O Javnim Nabavkama U Crnoj Gori Za 2012 Godinu

Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru... To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Cijene Goriva Nekad I Sad Cdm

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …... Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Ekonomija Skuplje Sve Vrste Goriva

Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. . Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Trendovi Na Tritu Osiguranja U Crnoj Gori Autori

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Ponovo Poskupjele Sve Vrste Goriva U Crnoj Gori Srpskainfo

Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.

Boris Mugosa Posts Facebook

To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017.

Rtcg Radio Televizija Crne Gore Nacionalni Javni Servis Ekonomija Naftne Rezerve Bi Obuzdale Skok Cijena Goriva

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije.

Misa On Twitter 2012 Je Godina Kalamperovic Lazovic I Lompar Casni Sdp Ovci Sad Jos Casniji Sd Ovci Sede U Vladi A Cijene Goriva Dostizu Rekorde Manje Nego Trenutne Tada Sdp Drugari Sa

Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. S takvim cijenama crna gora je u regionu na drugom mjestu, poslije slovenije. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak.

Razvoj Obnovljivih Izvora Energije U Crnoj Gori Oie Res Me Komora Crne Gore 2012 Pdfآ 2 Investment Pdf Document

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu.

Cijene Goriva U Crnoj Gori Eurosuper 95 MeÄ'u Najskupljim U Regionu

Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov ….. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …... Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura.

Izvjestaj O Radu

Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi.. Dizel će poskupiti 0,04 eura po litru, eurosuper 95 tri centa, a eurosuper 98 četiri centra po litru.

Ponovo Poskupjele Sve Vrste Goriva U Crnoj Gori Srpskainfo

Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu... Cijene goriva u crnoj gori zavise od cijena u svijetu, koje su sada na nivou od oko 74 dolara po barelu. Nova vlada nije povećavala akcize na gorivo, naveo je ministar ekonomskog razvoja jakov …. Godine, kada je litar eurosupera 98 koštao 1,54 eura. Cijena eurosupera 95 bila je tada euro i po, a eurodizela 1,38 eura. Eurosuper košta euro i po, a eurodizel euro i 38 centi. Takođe, udio u cijeni goriva je akciza, čije se povećanje desilo u vrijeme bivše vlade (2017. Eurosuper 95 će koštati 1,46 eura po litru, a eurosuper 98 1,50 eura po litru. U vladi kažu da su glavni razlozi rasta cijene situacija na berzi i odnos valuta, a analitičari su mišljenja da država ipak. To znači da će naredne dvije sedmice dizel koštati 1,34 eura po litru.

Popular posts from this blog